Ahmet TANRIVERDİ - Okul Müdürü

Ahmet TANRIVERDİ - Okul Müdürü

1976 Elazığ doğumlu olan Ahmet TANRIVERDİ, ilk ve orta öğrenimini memleketi Elazığ’da tamamlayarak 1997 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu.

Mezuniyetinin hemen ardından sırasıyla Kayseri Tomarza Büyükcanlı İlköğretim Okulu’nda, Develi Yavuz Selim İlköğretim Okulu’nda ve Develi Muammer Kocatürk İlköğretim Okulu’nda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak görev yaptı.

2000-2001 yılları arasında önce Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu’nda ardından Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugayı’nda tim komutanı olarak vatanî hizmetini ifa etti.

Askerlik dönüşünde Develi Lisesi’nde müdür yardımcısı (2005), Yahyalı Yahyagazi Anadolu Lisesi’nde okul müdürü (2010) olarak görev yaptı. 2014-2016 yılları arasında Kayseri Hacı Hüseyin Aksakal Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde tarih öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2016 yılında Kadir Has Anadolu Lisesi’ne okul müdürü olarak atandı.

Buradaki görevini 2020 yılına kadar sürdürdükten sonra 07.09.2020 tarihinde Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’nde okul müdürü olarak yeni görevine başladı.

Genç yaştan itibaren birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol üstlenen, hayat felsefesi haline getirdiği “Vatanına ve milletine sadık; azimli, çalışkan ve kararlı bir genç nesil yetiştirme” ülküsü doğrultusunda eğitim ordusunun yılmaz bir neferi olarak çalışmalarını sürdüren Ahmet TANRIVERDİ evli ve iki çocuk babasıdır.