Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi

Vizyon: Vizyon Atatürkçü düşüncenin temeli olarak laik, evrensel değerlere dayalı, demokratik, çağdaş, katılımcı, kaliteli eğitimi hedefleyen; eğitimi sosyal hayata taşıyan, sıkıcılık ve monotonluktan kurtaran; üreten, çalışmalarını projelendiren, gelişen teknolojiyi örnek alan; öğrenme ve öğretme coşkusunu, heyecanını ve mutluluğunu hiç kaybetmeyen, devamlı ileriye taşıyan, Atatürk ilkelerini görev bilen eğitimcileri, eğitimcilere güvenen öğrencileri ve velileri buluşturan; sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı amaç edinen bir kurumdur.

Misyon: Ülkemize ve insanlığa hizmet sunacak bireyler yetiştirmeyi; Türkçeyi ve en az bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini ve kullanmalarını sağlamayı; ilgi ve yeteneklerini ülkenin imkânları ve ihtiyaçları doğrultusunda sosyal hayatta başarıya götürecek yüksek öğrenim programlarına hazırlamayı; sosyal kültürel zenginliklerimizi, doğal çevremizi, kamu kurum ve kuruluşlarımıza da başvurarak öğrenmeyi ve hayatın her aşamasında anlamlı kılmayı amaçlar.

Başarılar: Sorumluluk anlayışı çalışmayı, çalışmak başarıyı, başarı mutluluğu getirir bilinciyle ülkemize ve insanlığa hizmet sunacak bireyler yetiştirmeyi; öğrencilerin eğitim aşamasında tüketici birey olmaktan ziyade üretici birey olarak toplumun gelişmesine katkıda bulunmasını sağlamayı ve bu bilinci öğrencilere aşılamayı öğrencilerin sanattan, sosyal hayattan, kültürel aktiviteden kopmadan, ilim ve teknolojinin ışığında eğitim yapabilmesini sağlamayı; çağdaş ve modern eğitim ve öğretim imkanlarını öğrenci ve personelin hizmetine sunmayı, öğrenmeyi seven öğrenci, bilinçlendirmeyi seven eğitimci anlayışı ile hareket etme bilincini aşılamayı; mutlu, uyumlu, verimli, yaratıcı ve geliştirici bir ortam hazırlamayı, öğrencilerin Türkçeyi ve en az bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini ve kullanmalarını sağlamayı; ilgi ve yeteneklerini ülkenin imkanları ve ihtiyaçları doğrultusunda sosyal hayatta başarıya götürecek yüksek öğrenim programlarına hazırlamayı; sosyal kültürel zenginliklerimizi,doğal çevremizi, kamu kurum ve kuruluşlarımıza da başvurarak öğrenmeyi ve hayatın her aşamasında anlamlı kılmayı amaçlar.

Saatler: 1. Ders 08:15-08:55 2. Ders 09:05-09:45 3. Ders 09:55-10:35 4. Ders 10:45-11:25 5. Ders 11:35-12:15 Öğle Arası 12:15-13:00 6. Ders 13:00-13:40 7. Ders 13:50-14:30 8. Ders 14:40-15:20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nmkanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Sahabiye Mahallesi Bozantı Caddesi No1 Kocasinan /KAYSERİ

Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Sahabiye mah. Bozantı cad. no:1 Kocasinan

Adres - Sahabiye Mahallesi Bozantı Caddesi No1 Kocasinan /KAYSERİ

Ulaşım 10 Dakikada bir otobüs seferi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 Km